Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

Adviseurstraining accountants

       

Zij durven de feiten op tafel te leggen, de vragen die hierin meekomen hardop te stellen en er actie op te ondernemen...     

De huidige accountancy-wereld maakt verregaande ontwikkelingen door. Deze hebben een enorme invloed op de toekomst van hun mooie bedrijf. Deze ongewone ondernemers durven de vragen die hierin verborgen zitten voor zowel de organisatie, de afzonderlijke vestigingen als voor de adviseur zelf op tafel te leggen: wat hebben onze partijen te ontwikkelen om ook in de toekomst een meer dan volwaardige sparringpartner (dienstbaar en klantgericht) voor de mkb-er te kunnen zijn?

Tegelijkertijd maken zij een proces van bedrijfsopvolging door (familiebedrijf). Dit heeft grote implicaties voor de stijl van leidinggeven, de stijl van medewerker zijn en de stijl van adviseur zijn. Daarmee heeft het een verstrekkende invloed op de functies, taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Ook heeft het verregaande consequenties voor de inrichting en opbouw van de organisatie. Innovatie staat hoog in hun vaandel. Ze realiseren zich als geen ander dan er een nieuw tijdvak aangebroken is waarin zij er niet aan ontkomen zichzelf opnieuw uit te vinden.

De mkb-er, hun klant, staat voor een zelfde uitdaging. Datgene wat zij elke klant gunnen, succesvol groeien, doorleven ze daarom in hoge mate zelf. Dat maakt hen naast inhoudelijke sterke vakmensen ook ervaringsdeskundig.

En om het nog complexer te maken... Het gaat hen voor de wind. Hierdoor worden ze geconfronteerd met groei en schaalvergroting. De vraag rijst: wat wordt het aandeel van de adviseur voor een nieuwe stroomlijn en afstemming binnen de organisatie waarbij tegelijkertijd de typische hoge standaard gegarandeerd blijft?

Dit MT stuurt graag proactief... daarom gaat dit team adviseurs op SAMI-expeditie. Samen succesvol groeien is immers hun missie.

      

Terug naar overzicht
boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op