Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

SAMI-training

SAMI-training staat midden in de recente ontwikkeling van denken over leiderschap en organisatieontwikkeling van mensen als Peter Senge (The Fifth discipline, Necessary Revolution), Joseph Jaworski (Synchronicity, Presence, Oorsprong), Steven Covey (The seven habits of highly effective leadership), Steven R. Covey, Herman Wijffels, Tex Gunning, Jan Jacob Stam (Organisatieopstellingen), Brené Brown (Daring Greatly, De Kracht van Kwetsbaarheid) en Otto Scharmer (Theory-U).

Concepten als verbindend leiderschap, de lerende organisatie, talentmanagement en Leading from within staan hierin centraal.

Een praktische vertaling van deze concepten is voor veel leidinggevenden regelmatig een grote beproeving en moeilijk vorm te geven.

Intense persoonlijke ervaringen in Sapmi (Lapland), met de Sami (oorspronkelijke bewoners) en hun pragmatische en hoogsensitieve manier van omgaan met hun omgeving bracht ons nieuwe inzichten die we in het SAMI-concept hebben verwerkt.

Trots middelpunt van dit concept is het SAMI®-model. Het is vermoedelijk het eerste tastbare driedimensionale model dat, geruggesteund door een integrale begeleidingsmethodiek, handen en voeten biedt aan de concepten van onze voorbeelden.

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op