Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

SAMI-begeleiding in het onderwijs

Wie werkzaam is in het onderwijs is altijd bezig met het vergroten van human capital. Uiterst waardevol. Om het onderwijs aan kinderen en jongeren écht toegevoegde waarde te geven, is het nodig om je onderwijsorganisatie op orde te hebben. Dan moet je kunnen zien dat je team volledig op elkaar is ingespeeld. SAMI-begeleiding kan veel betekenen voor het onderwijs.

SAMI-training in de klas

Je staat voor de klas. Fulltime of in deeltijd. Voor je zitten 25 tot 30 leerlingen. Het valt niet mee om hun collectieve interne motivatie te begeleiden. Toch is die motivatie erg belangrijk. De sfeer in de groep is van grote invloed op de individuele prestaties. SAMI-training heeft een instrument ontwikkeld waarmee je de collectieve interne motivatie verhoogt. Als gevolg daarvan worden ook de individuele prestaties van de leerlingen zienderogen beter. Met De Berg – zo heet dat instrument – kun jij maatwerkantwoorden geven op de ontwikkeling van de groep én op de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Voor de klas staan wordt opeens een stuk leuker! We bieden De Berg als open training aan én incompany. Heeft dat laatste de voorkeur, neem dan contact met ons op via info@sami-training.com. Interesse? Schrijf je in voor een onconventionele onderwijsexpeditie: De Berg. [link naar onderliggende extra informatie]

 

 

 

De Berg

 

aantal dagen

één middag

datum

xx-xx-2018

tijd

14.00 – 17.00 uur

plaats

midden van het land

kosten

175,- p/p1

deelnemers

6 tot 12

 

 

Schrijf je in

1 Deelnemers uit het onderwijs hoeven geen btw te betalen.

 

 

SAMI-training voor het docententeam

Je geeft leiding aan een docententeam. Je verwacht van elke docent dat hij of zij gaat voor zijn groep én voor de school. Maar ergens gaat er iets mis. SAMI-training kan je begeleiden bij een goede organisatie- en teamontwikkeling. Kan je ook trainen in een grotere handelingsbekwaamheid, zodat je de regie over je team kunt herpakken wanneer die jou dreigt te ontglippen. Meer informatie hierover vind je onze webpagina SAMI-begeleiding. En op onze pagina Trainingen lees je over dagtochten en expedities die ook voor leidinggevenden in het onderwijs en voor onderwijsgevenden van grote waarde zijn. Ga naar ons overzicht van dagtochten en expedities en schrijf je in.

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op