Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

Leidinggeven 

Een onconventionele workshop voor de ambitieuze leidinggevende, manager, teamleider of docent. 

Zeker ook geschikt voor de leidinggevende / medewerker / leraar die onder druk staat en het gevoel heeft de grip te verliezen. Met behulp van de SAMI-leiderschapstriade gaan we op zoek naar de ‘plek’ waar jij de regie weggeeft en kijken we wat jij nodig hebt om handelingsbekwamer te worden. 

SAMI-training onderscheid 4 graden van leidinggeven. Tijdens deze expeditie krijg je helder waar jij staat en wat er nodig is om de volgende graad te bereiken.

Je maakt kennis met een concept waarmee je een passend antwoord kan geven op alle voorkomende praktijksituaties. Je verkent de opbouw van jouw leiderschapsprofiel, onderzoekt wat dit oproept bij de ander(en) en formuleert gedragsalternatieven.

Resultaat van de workshop is dat jouw handelingsbekwaamheid als leidinggevende in relatie met je afdeling, je team, je klas of groep zich verruimt en vergroot.

Of anders, je leert zelfversterkende verbindingen te smeden.

Wij zijn gepokt en gemazeld in het leidinggeven, ook in het onderwijs, en nodigen je uit onze website te verkennen. Je zult er vele antwoorden vinden hoe wij het volledige individuele en collectieve potentieel aan de oppervlakte brengen.

Inschrijven

 

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op